U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN EXAMINATORENTRAININGEN HET ORANJE KRUIS

Aanmelding
U kunt uzelf alleen digitaal inschrijven. Uw inschrijving wordt bevestigd.

Deelnamekosten
De deelnamekosten bedragen worden per training vastgesteld en zijn inclusief btw en koffie/thee die u wordt aangeboden tijdens de bijeenkomst.

Wijzigingen
Het Oranje Kruis houdt zich het recht voor om een aangekondigde training niet te laten doorgaan of een datum te wijzigen. In het laatste geval is het mogelijk uw deelname kosteloos te annuleren.

Betalingsvoorwaarden
Het is mogelijk een vervanger aan deze dag te laten deelnemen. Neem hiervoor contact op via alsemgeest@ehbo.nl. De financiële verplichting van de aanmelder c.q. diens opdrachtgever ten opzichte van Het Oranje Kruis vervalt niet door het niet bezoeken van de examinatorentraining.

De deelnamekosten voldoet u via IDeal direct na de aanmelding. In geval van wanbetaling komen alle kosten hierdoor ontstaan, alsmede de verschuldigde wettelijke rente vanaf de vervaldatum, voor rekening van de aanmelder c.q. diens opdrachtgever.
Het Oranje Kruis behoudt zich het recht voor personen van wie nog bedragen openstaan van vorige trainingen niet in te schrijven voor een nieuwe training.

Annuleringsvoorwaarden
Annuleringen dienen altijd schriftelijk of via e-mail te gebeuren.
Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van een training is € 10,- administratiekosten verschuldigd.
Bij annulering van 4 weken tot de dag zelf is het volledige bedrag verschuldigd.

Klachten/suggesties
Mocht u nog suggesties hebben of heeft u een klacht, neem dan gerust contact met ons op via alsemgeest@ehbo.nl

Het Oranje Kruis
Scheveningseweg 44
2517 KV Den Haag