U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Het Oranje Kruis Event 2023

Beste lezer,

Op zaterdag 18 november 2023 organiseert Het Oranje Kruis weer haar jaarlijkse Event voor iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd is in EHBO-onderwijs. Dit jaar vindt het plaatst in het Postillion Hotel te Bunnik. Een mooi moment om nieuwe kennis op te doen, je netwerk op te halen en accreditatiepunten te verdienen.

De vaste deelnemer zal het meteen opvallen: een andere dag en plaats voor het Event. Omdat het ERC-congres (ook belangrijk voor veel van onze deelnemers) dit jaar op de eerste zaterdag van november plaatsvindt, hebben wij een andere dag gekozen voor ons evenement. En in verband met de verbouwing van het NBC te Nieuwegein, wijken we uit naar een andere prachtige, centraal gelegen locatie:

Postillion Hotel
Baan van Fectio 1
3981 HZ Bunnik

Vanaf 09.00 uur staat de koffie klaar. De opening vindt plaats om 09.30 uur. Het programma bestaat uit praktische workshops en informatieve lezingen om de kennis mee te verrijken. Net zoals andere jaren is er weer een informatiemarkt met diverse bedrijven die hun producten en diensten aanbieden. En uiteraard is er gedurende de dag gelegenheid om met elkaar over activiteiten te praten en ideeën uit te wisselen.

Naargelang de lengte van de workshop/lezing kun je 2 tot 4 workshops/lezingen volgen.
Om 16.15 uur sluiten we de dag af met een hapje en een drankje.

De kosten voor het Event bedragen bij aanmelding t/m 30 september 2023 € 100, en vanaf 1 oktober € 125. Ga dus voor die vroegboekkorting! De prijzen zijn inclusief lunch, koffie, thee en versnaperingen gedurende de gehele dag. Betaling kan alleen via IDeal.

Voor deze dag zullen accreditatiepunten worden aangevraagd.

Wij raden je aan voordat je het aanmeldformulier invult,  eerst goed in het programma te kijken welke workshops of lezingen je wilt volgen.

Inspiratieprijs
Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar innovatieve ideeën en producten. Ben of ken jij iemand die het afgelopen jaar vernieuwend bezig is geweest op het gebied van EHBO, waarmee anderen worden geïnspireerd? Geef jezelf of een vernieuwende ander dan vóór 22 september via het aanmeldformulier op onze website op voor de Inspiratieprijs 2023. Tijdens het Event wordt de winnaar van 2023 bekendgemaakt.
De Voorwaarden & Procedure EHBO inspiratieprijs 2023 tref je hierbij aan.  

Tot zaterdag 18 november in Bunnik!

Met vriendelijke groet
Het Oranje Kruis
Team Event